KÖPVILLKOR

Incase Innovation levererar tryggt, säkert och miljövänligt inom Sverige.

Bearbetningstid 1-3 arbetsdagar, Leveranstid 2-8 arbetsdagar förutsatt att varan finns på lager, om orter är långt bort eller på glesbygden kan frakten ta ytterligare några extra dagar.
Vid order under 699:- tillkommer en frakt med 69:-.
Vid order över 699:- i ordervärde levereras varan fraktfritt till dig i hela landet.
Vid beställning på helger så behandlas din order följande vardag. Incase Innovation använder oss av DHL, Bring och Postnord som fraktbolag men vissa andra fraktbolag kan förekomma.

Väskorna skickas från vårat lager/Leverantörer i Skandinavien eller Tyskland.

Vid beställning från fler än ett varumärke kan leverans ske på olika ankomstdagar och till olika ombud, du debiteras inte extra fraktavgifter för efterföljande leveranser.
Du får en avisering via sms när ditt paket har anlänt till ditt närmaste ombud.

Betalning sker till Incase Innovation via Klarna Checkout, det görs i samband med din beställning.
Varor skickas när vi mottagit din betalning.
Klarna Checkout gör det snabbt, enkelt och tryggt för dig att handla hos oss incaseinnovation.se  Du identifierar dig enkelt och du kan välja den betalmetod som passar dig bäst, Kortbetalning accepteras av Klarna Checkout lösning faktura/delbetalning, kreditkort eller direkt bankbetalning som Visa eller MasterCard samt enkelt och snabbt med Swish.

Incase Innovation företag Swish nummer är: 1233188232
Debitering av ditt betalkort sker direkt. Alla priser är i SEK inklusive 25% moms. 

Incase Innovation reserverar oss för prisändringar orsakat av prisändring från leverantör, systemfel, feltryck i prislistan samt felaktigheter i priser beroende på felaktig information och förbehåller oss rätten att justera priset eller felet som uppstått. 

När du har genomfört ditt köp skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. Får du ingen orderbekräftelse samma dag som du har gjort din beställning ber vi dig att kontakta oss på order@incaseinnovation.se  så hjälper vi dig, glöm inte titta i din skräppost om den hamnat där.
Du måste vara över 18 år för att handla oss på incaseinnovation.se
Vi förbehåller oss rätten att i följande situationer makulera en beställning utan att ansvara för eventuella omkostnader.

  • Du är under 18 år gammal.
  • Det har uppstått ett oavsiktligt fel på vår webbplats.
  • Din betalningsinformation kan inte verifieras. Om du inte hämtar ut ditt paket får du en påminnelse från ditt ombud. Hämtar du inte ut ditt paket inom anvisad tid skickas det tillbaka till leverantören. Vi tar då ut en avgift på 299 kr för att täcka våra omkostnader. Outlösta varor omfattas inte av ångerrätten. Liggtid hos utlämningsställe är ca 8-12 dagar.

Om det är synliga skador på emballage ska det anmälas direkt till ombudet och Incase Innovation vid mottagandet av godset.
Dolda transportskador anmäls senast inom 5 dagar efter mottagen leverans. Transportskador som anmäls efter 5 dagar behandlas ej.

Vid tvist har Incase Innovation som policy att följa Allmänna reklamationsnämndens (ARN) beslut
Kontakt ARN 08-50886000