Tillfälligt slut!

Samsonite Essens ECO Mellanstor Midnight Blue 69cm

2699 kr

Nya Samsonite Essens Eco Mellanstor 69 cm är den bästa kombinationen av hållbarhet, kvalitet och design. Essens Eco är både exteriör och interiör ät tillverkade av återvunna material i Europa och levereras i en återvunnen förpackning. Tack vare Samsonite:s gedigna design och produktionskompetens är Essens Eco den lättaste resväskan med trepunktlås på marknaden. Den markanta loggan, de avrundade kanterna och de perfekt avstämda detaljerna gör väskans design komplett. Alla storlekar är utrustade med uttagbar & tvättbar inredning. Essens har ett unikt packsystem som består av 2 stora uttagbara fickor med blixtlås, Detta gör Essens Eco till den perfekta resväskan för dig som vill förbättra ditt klimat avtryck vart du än åker. Väskan är tillverkad i Europa, har 5 års garanti, Integrerat 3-siffrigt TSA kombinationslås samt 4 dubbel hjul för lättare manövrering. 4 sticker för att göra din väska mer personlig. Adresslapp finns på baksidan av resväskan.

  • Mått: (Höjd Bredd Djup) 69 x 49 x 30 cm
  • Färg: Midnight Blue
  • Liter: 88 L
  • Vikt: 3.8 kg
  • Material: Återvunnet material
  • Art.nr: 146911-1549

Tillfälligt slut!

Information

Upptäck Samsonite Essens Midnight Blue Eco Mellanstor 69 cm – Ett Miljövänligt Val för Resenären

Den nya Samsonite Essens Midnight Blue Eco Mellanstor 69 cm med en kapacitet på 88 liter är en perfekt harmoni av hållbarhet, kvalitet och design. Nu tillgänglig på incaseinnovation.se, erbjuder denna resväska ett miljövänligt alternativ för den medvetna resenären som inte vill kompromissa med stil eller funktionalitet.

Hållbarhet och Kvalitet i Fokus: Samsonite står i frontlinjen för miljövänlig innovation och Essens Eco är inget undantag. Tillverkad i Europa, är både väskans exteriör och interiör skapade av återvunna material, vilket ger en betydande minskning av väskans miljöavtryck. Dessutom levereras den i en återvunnen förpackning, vilket ytterligare stärker dess hållbarhetsprofil.

Lättvikt och Säkerhet: Essens Eco är stolt över att vara den lättaste resväskan med trepunktlås på marknaden, tack vare Samsonite:s expertis inom design och produktion. Denna kombination av lättvikt och säkerhet, förstärkt av det integrerade 3-siffriga TSA-kombinationslåset, säkerställer att dina ägodelar är väl skyddade under hela resan.

Design som Utmärker Sig: Essens Eco imponerar med sin distinkta Midnight Blue färg, rundade kanter och perfekt avstämda detaljer, vilket ger en elegant och tidlös estetik. Väskan är mer än ett bagage – den är en förlängning av din personliga stil.

Innovativt Packsystem: Denna resväska är utrustad med ett unikt packsystem som innehåller två stora, uttagbara fickor med blixtlås. Dessa packpåsar är inte bara tvättbara, utan kan även frysas för att säkerställa hygien och renlighet under dina resor.

Förstärkt för Extra Hållbarhet: Förstärkt med en robust ram, är Essens Eco designad för att tåla tuffa stötar, vilket gör den extremt hållbar. Dess extra stora hjul underlättar manövrering, vilket är en betydande fördel jämfört med många andra resväskor.

Personlig Touch och Säkerhet: Gör din Essens Eco personlig med de medföljande stickerna och använd adresslappen på baksidan för enkel identifiering.

Fem Års Garanti och Återvunnet Material: Med sitt återvunna polypropenmaterial och en generös 5-års garanti, erbjuder Essens Eco både hållbarhet och sinnesfrid.

Upptäck denna och över 1000 andra väskor på incaseinnovation.se. Handla tryggt och säkert med KLARNA checkout och dra nytta av möjligheten att betala efter 30 dagar på faktura. Välj Samsonite Essens Midnight Blue Eco för din nästa resa och ta ett steg mot en mer hållbar och stilfull resupplevelse.

Designade och tillverkade i Europa är Essens kollektionsresväskor bland de lättaste polypropenresväskorna med trepunktslås i sin egen klass med en ny unik förpackningslösning. Exceptionell vikt uppnås tack vare självförstärkande konstruktion, högteknologisk produktionsmetod och revolutionerande polypropenblandning. Den unika konstruktionen av fälgen och tätningen ger inte bara otrolig styrka, utan begränsar också inträngningen av fukt. Även som en av de lättaste, klarar Essens resväskor de strikta hållfasthetstesterna som Samsonite är kända för. Tack vare den strukturerade ytan är resväskorna inte rädda för små repor. Trepunktsstängningssystemet säkerställer snabb och enkel åtkomst till saker.

Hjulen är anordnade på ett sådant sätt att de enkelt kan tas isär och repareras vid behov.

Essens resväskor tillverkas i hjärtat av Europa, och ekologisk elektricitet används för tillverkning av fodral och montering av slutprodukten. Essens fodralkroppar är tillverkade av minst 70 % återvunnen polypropen från hushållsavfall, medan innerfodret och innerbandet är gjorda av 97 % respektive 100 % återvunnen PET, en del av Recyclex. ™ Material Technology Initiative. Kåpan och fodret är gjorda av primära material.

recensioner

Bli först med att recensera ”Samsonite Essens ECO Mellanstor Midnight Blue 69cm”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *