Resväskor

Resväskor för alla tillfällen

Ska du bege dig ut på ett långt äventyr? Eller bokade du en sista minuten i all hast? Oavsett hur lång din resa är, så hittar du din perfekta resväska hos Incase Innovation.
Vi säljer resväskor av hög kvalitet och i sortimentet finner du bland annat märken som Samsonite, American Tourister, Epic och Cavalet.
Vi erbjuder framstående produkter där kvalitet är en bärande del i varumärkena. Samtliga märken får höga omdömen och goda recensioner vid produkttestning och är ett självklart val när det är dags att välja en ny resväska.
“Utforska vår exklusiva kollektion av resväskor och resväskeset, skapade för att följa dig på alla dina äventyr. Våra eleganta och hållbara resväskor är designade med fokus på både stil och funktionalitet. Oavsett om du är en äventyrlig resenär, affärsresenär eller semesterentusiast, har vi resväskor som passar alla behov.
Upptäck det perfekta resväskan för din nästa resa bland vårt noggrant utvalda sortiment av hårda och mjuka resväskor. Vårt sortiment inkluderar olika storlekar och stilar för att matcha dina preferenser och passa ditt resande livsstil. Varje resväska är konstruerad med högsta kvalitet och hållbarhet i åtanke, så du kan resa med förtroende och stil.
Våra resväskor är inte bara eleganta utan också praktiska. Med smarta funktioner som expanderbara fack, inbyggda lås och 360-graders spinnerhjul för smidig manövrering, erbjuder våra resväskor en problemfri resupplevelse. Utforska våra många färgalternativ och moderna designer för att hitta den perfekta resväskan som passar din personliga stil. Vi förstår vikten av att ha tillförlitliga och snygga resväskor för dina resor. Därför strävar vi efter att erbjuda högsta kvalitet och den senaste designen för att säkerställa att du reser med stil och komfort. Oavsett om du reser i affärer eller nöje, gör våra resväskor varje resa till en smidig och minnesvärd upplevelse.

Välkommen till en värld av resväskor där stil möter funktion. Gör dig redo att resa med elegans och bekvämlighet med vårt sortiment av premiumresväskor.”
Vi har även testvinnaren i Bäst-i-test.se från 2023 till kanonpris

VI ÄR ÄVEN ÅTERFÖRSÄLJARE AV SAMSONITE HELA SORTIMENT!

 

 

 

Visar 1–50 av 295 resultat

Resväskor

En resväska behöver både vara funktionell och snygg men även hållbar. Oftast hänger resväskan med i många år vilket därför ställs det höga krav på väskans kvalité. Välj bland hårda och mjuka kabinväskor som finns i flera lekfulla färger och snygga modeller.
Hos oss finner du allt från smidiga kabinväskor till den extra rymliga resväskan. Samtliga resväskor är försedda med hjul. Det går att välja mellan två- eller fyra hjul.

Med rätt typ av väska kan du känna dig redo för den stora affärsresan, den pulserande storstaddjunglen eller lata dagar vid poolkanten . Hos Incase Innovation hittar du rätt väska för rätt tillfälle.

Vilken väska ska jag välja? Är du ofta på resande fot med jobbet, eller tar du en årlig 5 veckors semester till sol och bad? Kanske är den obligatoriska bussresan till Frankrike just ditt resmål? Oavsett vad målet med själva resan är, behöver du bestämma dig för vilken slags resväska som passar resmålet. Handbagaget behöver vara litet, nätt och smidigt medan väskan som ska checkas in behöver vara tålig och stabil.

För kabinväskorna är det viktigt att följa de internationella riktlinjerna för vilka mått som är godkända. Välj några av våra måttanpassade och snygga kabinväskor och res med stil och elegans.
Du vill känna dig trygg med ditt incheckade bagage. Därför är det viktigt att ingenting kommer till skada och att det går att låsa väskan. En rejäl väska som klarar av tuff bagagehantering är då valet för dig. Med ett färgstarkt skal så sticker den även ut i mängden och blir lättare att hitta.

Mjuk resväska

Med ett hölje i mjukt material får du en anpassningsbar väska som erbjuder många lösningar. Framförallt möjliggör den för en flexibel packning tack vare det mjuka skalet Väskorna erbjuder många olika slags fack och är idealisk för att göra nödvändigheter lättillgängliga.
Flera av väskorna har även funktionen att kunna justera storleken och bidrar därför med lite extra utrymme. Perfekt om du behöver få med dig hem någonting extra.

Hård resväska

Den hårda väskan tål tuffare tag och skyddar dina tillhörigheter bra vid olika slags väderlekar eller ovarsam hantering. Det finns två typer av hårda resväskor. Den ena är gjord i en tunn och flexibel plast som heter polykarbonatplast och kallas förenklat för hårdplast.

Den andra typen är en stenhård polypropylenplast. Idag dominerar polyproplenplasten då den både är lättare än hårdplasten och samtidigt extremt stöttålig. Vid låga temperaturer blir hårdplasten porös och kan därför deformeras. Detta slipper du med en väska av polyproplenplast.

Kabinväska

Med en liten och praktisk kabinväska följer väskan med som handbagage och du slipper onödigt krångel vid incheckningen. Våra väskor finns med standardmåtten för tillåtna storlekar för handbagage. Vilket gör den lilla kabinväskan perfekt för ett kortare äventyr eller för någon som reser frekvent.
Med en mindre resväska får du flera fördelar och tack vare innovativa material, så väger väskorna mindre. Du kan därför enkelt och smidigt få med dig dina tillhörigheter eftersom resväskan maximerar utrymmet utan att ta mycket plats själv.
Den mindre kabinväskan är helt enkelt det självklara valet för dig som är på språng och vill få med sig det nödvändigaste.
Hos oss kan du välja en kabinväska i både hårda och mjuka material.

Stora resväskor

Vanligtvis behöver du en större resväska om du planerar att vara borta i längre perioder. Den större resväskan utsätts säkerligen för ovarsam hantering då den bland annat lastas i och ur diverse lastutrymmen. Därför kan du lita på väskorna med hög kvalitet från Incase Innovation.
Är du borta längre finns det också en chans att du under resan köper med dig någonting för att ta med hem – några klädesplagg, en souvenir eller någonting annat. Vi har flera olika storlekar på våra större resväskor upp till XL storlekar. Du kan även matcha din kabinväska med den större resväska så de har samma stil och färg.

Vårt sortiment

I vårt sortiment har vi valt märken som är ledande inom sin bransch. De ställer höga krav på sina produkter, och det gör vi också! För en säker resa är resväskorna utrustade med innovativa TSA-lås och hjul så du kan göra din resa mindre komplicerad.
Gör din resa lättare med en väska från Incase Innovation!

 Vad är ett TSA lås?

Ett TSAlås har en Travel Sentry logga på sig. Den ser ut som en röd diamant som du kan se på bilden ovan. Alla TSAlås är certifierade av Travel Sentry Organization så du vet att dem funkar. Du behöver inte ett TSAlås på din resväska för att flyga utan du kan använda ett vanligt hänglås som passar. Alla våra resväskor på incaseinnovation har TSA-lås. 

Hur öppnar man ett TSA lås?
Ett TSA Lås är ett slags lås som är godkänt av USA:s “Transportation Security Administration” och säkerhetspersonal på flygplatser världen över. Det som skiljer dessa från ett vanligt lås är att säkerhetspersonalen på flygplatser har tillgång till en specialnyckel som gör det möjligt att öppna låset. Vi har inga av dessa nycklar eller följer med i resväskan, endast för vissa länder och flygplatser som kräver detta. 

Hur ändrar jag kod på en Resväska?

  1. Se till att koden står på 0-0-0.
  2. Tryck in “reset” knappen {A) med t. ex. …
  3. Sätt den kod du vill ha med hjulen {B), t. ex. …
  4. Tryck/för sedan öppningsknappen {C) i pilens riktning, och “reset” knappen {A), åker ut igen med ett klickljud.

Bildresultat för TSA lås

 

Vilken resväska är bäst?

  • Epic Phantom SL – BÄST I TEST RESVÄSKA.
  • American Tourister Bon Air DLX – BÄSTA BILLIGA RESVÄSKA.
  • Samsonite S’Cure DLX – BÄSTA HÅRDA RESVÄSKA.
    (Magnum ECO är den nya, samma funktioner)
Bildresultat 
Handbagage. Enligt dagens IATA-standard (en frivillig överenskommelse mellan flygbolagen) får handbagaget vara högst 55 cm x 40 cm x 20 cm. De flesta flygbolag använder sig av dessa begränsningar men olika flygbolag kan ha olika regler för handbagagets mått och vikt. Många bolag får man idag betala extra för sin kabinväska. 

Vanliga storlekar på resväskor

För mera exakta mått och vikter, se ert flygbolags hemsida. Detta nedan är ca mått och vikter per storlek av resväska för ett lättare val till dig samt vilken som passar just dig.

Typ Höjd Bredd
Kabinväska ca: 5-8 kg 55 cm 40 cm
Mellanstor resväska ca: 18-23 kg 67 cm 46 cm
Stor resväska ca: 23-30 kg 76 cm 51 cm
Extra stor resväska ca: 30-40 kg 81 cm 55 cm