Väskor

Vi vet att varje tillfälle kräver sin väska. Därför erbjuder vi ett brett sortiment av olika typer av väskor för att kunna bära med sig saker som är viktigt. Oavsett om du ska göra en weekendresa, eller cykla till jobbet har vi en väska för varje behov. Hos oss hittar du smarta väskor av hög kvalitet och som du vill använda om och om igen.

Vill du ha en väska som rymmer det nödvändigaste som mobiltelefon och nycklar eller behöver du lite extra utrymme för din kofta och surfplatta? Vi vet att livet bjuder på överraskningar därför är det bra att vara förberedd. Upptäck variationsmöjligheterna med en väska från Incase Innovation. Din vardag blir mindre komplicerad när du samlar dina tillhörigheter på ett ställe.

 

Visar 1–50 av 593 resultat

Handväskor

En handväska kommer i många olika modeller, färger och storlekar för att passa just ditt behov. Vågar du leka med färger och mönster erbjuder det svenska märket Ulrika många lekfulla väskor i varierande utföranden. Varför inte bli inspirerad av vackra och eleganta axelväskor från Valentino som fungerar lika bra till shoppingrundan som till middagsbjudningen. Med en handväska från Incase Innovation har du alltid den rätta
accessoaren till din outfit.

Herrväskor

Vi har omsorgsfullt valt ut produkter till vårt sortiment av herrväskor i olika storlekar, stilar och material. Du finner herrväskor av hög kvalitet och som passar både i vardagen och till jobbsammanhang. När ditt arbete kräver en klassisk siluett är det säkert att satsa på klassiska väskor i skinn. Välj en tidlös färg i svart, konjak eller brun och få en sammansatt look. Med material som canvas och nylon skapar du en mer avslappnad stil för fritid eller
sport.

Ryggsäckar

Vi har ett stort urval av ryggsäckar. Ryggsäcken gör det möjligt för dig att smidigt transportera dina tillhörigheter när du är i rörelse. Oavsett om du ska till och från jobbet eller på en weekendresa är ryggsäcken både funktionell och snyggt designad. Dom är ergonomiskt utformade med sköna axelremmar och är härligt vadderade i ryggen för en bättre komfort.

Datorväskor

Vårt utbud av datorväskor gör det möjligt för dig välja en väska som adderar stil och funktion till din vardag. Med många olika fack blir det enkelt för dig att sortera dina datatillbehör och snabbt få ordning i på ditt portabla kontor. En kombirygga gör det enkelt att transportera datorn tryggt till och från arbetsplatsen. Tack vare både axelremmar och handtag är den smidig och lätt att ta med. Du kan även kan välja om du vill bära den på ryggen eller i
handen.

Weekendbags

Weekend bags är den perfekta storleken på väska när du ska resa bort ett par dagar. Den är mindre än en resväska med klart större än den du tar med dig till jobbet. Våra weekendväskor finns både på hjul, med axelrem och som ryggsäcks variant. Flera av väskorna fungerar utmärkt att ta med som kabinväska på flyg och du behöver då inte checka in ditt bagage. Mindre krångel, mer nöje.

Midjeväska

Alla väskor behöver inte vara rymliga. Ibland behöver en väska vara liten och där du kan få med det absolut nödvändigaste. Den här väskan har fått både ris och ros genom åren, men vi vet att den skapar tillgänglighet till dina tillhörigheter. Du kanske känner den som magväska eller bältesväska? Midjeväskan är ett säkert kort när du vill ha full kontroll över dina prylar och samtidigt ha händerna fria. Hos oss hittar du både praktiska och moderiktiga midjeväskor för ett liv i rörelse. Bland annat finns sportiga varianter i syntetiska material och mer eleganta väskor i skinn.

Barnväskor

För de allra minsta har vi tåliga och funktionella väskor för barn. De är mindre i utförandetoch tillåter ditt barn att ha koll på sina saker med smarta fack som ger en god överblick över innehållet. Våra barnväskor är både praktiska och samtidigt tilltalande för den yngre användaren med attraktiva färger och trendiga mönster.

Återvunnet material

Vi har ett stort urval av väskor i återvunnet material där man arbetat med både syntetiska material och skinn. Genom att välja väskor i återvunnet material bidrar vi till möjligheten att välja en miljövänlig väska. Dessutom erbjuder vi ekologiska väskor som tar extra stor hänsyn till människa och miljö vid tillverkningsprocessen.

Vårt sortiment

Vi väljer väskor till vårt sortiment med stor noggrannhet och omsorg. På Incase Innovation har vi lång erfarenhet i väskbranschen. Vi eftersträvar alltid att erbjuda kvalitetsprodukter till dig som kund. För oss är det viktigt att du känner dig nöjd med din väska. Vi jobbar med flera kända varumärken och med dom vi ser har stor potential. På så sätt kan du hitta mer unika produkter i vårt sortiment tillsammans med tidlösa klassiker. Oavsett ditt
nästa tillfälle, så vet du att du att du hittar din väska hos Incase Innovation.

 

.