Samla allt i en plånbok

Utforska vår exklusiva kollektion av skinnplånböcker med inbyggt RFID-skydd, skapade för att kombinera elegans med den senaste teknologin för att skydda dina personliga uppgifter. Våra plånböcker i skinn av högsta kvalitet erbjuder inte bara stil utan också avancerat skydd mot skimming och oönskad avläsning av dina kort.

Läs mer

Visar 1–50 av 104 resultat

Personlig plånbok herr

Komplettera din stil med en matchande plånbok och skapa ett helhetsintryck där känslan ligger i detaljerna. Många av de plånböcker som marknadsförs mot män är oftast mindre och går smidigt ned i fickan. Vi erbjuder olika storlekar utifrån varierat tycke och smak. Hos oss kan du hitta en plånbok som går väl ihop med din personliga stil utan att tumma på kvaliteten.

Elegant och praktisk plånbok dam

Rätt slags plånbok kan tillföra mycket mer än att praktiskt förvara dina värdesaker. En plånbok behöver vara ombytlig och fungera vid fler än ett tillfälle. Säkra en plånbok som kombinerar både elegans och praktisk funktionalitet. Känn dig trygg när du bär med dig din plånbok genom smarta förvaringar och fiffiga fack.

Smart plånbok Secrid

Med en plånbok från Secrid vet du att du går säker. Denna plånbok har sitt ursprung i Holland där den fortfarande tillverkas. Den är speciellt framtagen för att skydda dig mot “skimming” tack vare RFID-säkerhetsskydd. Med en utsida i äkta skinn håller din plånbok i många år utan att tumma på stilen. Secrid är originalet när det kommer till en RFID-säkrad plånbok. Dess finurliga design håller korten på plats och är endast tillgängliga ett i taget. En smart plånbok helt enkelt.

Bästa plånboken för herrar

När du ska köpa en plånbok är det viktigt att köpa en av hög kvalite, den ska trots allt utsättas för mycket slitage. Många plånböcker som säljs idag är hopsydda med dålig tråd men med fint material, detta medför att sömmarna ofta går upp och plånboken är bara att kasta. Men vilken plånbok har bäst kvalité och passar bäst för herrar? Är du ute efter en stilren och elegant plånbok Secrid korthållare otroligt bra recensioner och omdömen och passar utmärkt för både män och kvinnor.

Vilken korthållare ska jag välja?

Vilken korthållare ska jag välja? Vi rekommenderar att du följer punkterna nedan när du ska hitta rätt korthållare för dig.

  • När man ska välja en ny plånbok eller korthållare är det extra viktigt att man väljer en som är RFID säker eftersom skimmers blir allt vanligare och vanligare i dagens samhälle. Ofta är RFID säkra plånböcker en aning dyrare men för att man ska vara säker bör du investera i en säker plånbok.
  • Många tillverkare väljer att använda sig av dålig tråd vilket gör att sömmarna ofta går upp. Om sömmarna börjar gå upp håller korthållaren inte länge till.
  • Välj en korthållare som passar bra i fickan. En allt för stor korthållare gör den synlig i fickan vilket ser konstigt ut och ficktjuvarna har det svårare att veta vilken ficka som korthållaren ligger i.
  • En korthållare med en dålig stäng knapp gör att plånboken ofta vecklas ut i fickan vilket är otroligt irriterande och bökigt att gå runt med. Risken att kort eller sedlar trillar ut är över större.

Vad är RFID?

Vad är RFID? RFID betyder Radio-frequency identification vilket är en teknik som är till för att läsa information på avstånd. Många tjuvar använder sig av skimmers som är en sorts RFID läsare, tjuvarna använder sig av detta för att läsa av dina kortuppgifter.

Hur fungerar RFID?

Varje kreditkort är utrustat med ett RFID-chip vilket byter information med kortterminaler för att du ska kunna köpa saker i affärer till exempel. Men en RFID-läsare kan även ta dina kortuppgifter om den används i fel syfte. Det fungerar på samma sätt som när du blippar ditt kort i affären.

Vart används RFID?

RFID används från grund och botten för identifiering. När du identifierar dig på till exempel ett avgränsat område såsom en byggarbetsplats eller när du handlar i affären.

Plånbok eller korthållare?

Plånbok eller korthållare? Vad är egentligen bäst? Majoriteten av de korthållare som tillverkas idag är otroligt smidiga och syns knappt i fickan vilket är ett stort plus, medans plånböckerna oftast är tjocka och syns väldigt tydligt vart du än placerar den. Priset mellan vanliga plånböcker och korthållare är ungefär densamma, men korthållare är nästan alltid RFID säkra vilket plånböcker sällan är. RFID säkra plånböcker brukar oftast vara betydligt dyrare än RFID säkra korthållare.

Plånböcker klassas fortfarande som en aning finare och sitter fint i kavajen medans korthållaren är mer praktiskt och användbar.

Hur fungerar en korthållare?

Hur fungerar en korthållare? En korthållare fungerar på det sätt att när du trycker in korten lagras korten i fickor inuti korthållaren. När du trycker ut korten glider korten i en spåra vilket gör att korten ligger fint och organiserat i korthållaren. De olika facken i plånboken har olika höjder, det är därför visa kort åker olika långt upp.

Vart köper man en bra korthållare?

Vart köper man en bra korthållare? Det finns ett tiotal tillverkare av högkvalitativa korthållare men det finns ett märke som sticker ut. Märket Secrid är en av de största tillverkarna och de gör korthållare av högsta kvalité till ett rimligt pris. Du kan hitta flera korthållare av märket Secrid hos oss för bra priser.

Sammanfattning

När man ska köpa en ny korthållare eller plånbok är det extra viktigt att man köper en som är RFID säker eftersom skimmers blir allt vanligare och vanligare i dagens samhälle. Ännu en viktigt sak att ta hänsyn till är att man väljer en som är diskret i fickan, eftersom det gör det ännu svårare för tjuven att upptäcka och det ser betydligt bättre ut än en stor bökig plånbok.