Shoppingvagn

Vi har kraftiga och stabila shoppingvagnar / dramatenvagnar att transportera maten eller andra saker som är tunga att bära på.
Hos oss på incaseinnovation.se hittar du DIN shoppingvagn / dra maten vagn. Vi har många olika modeller av shoppingvagnar, vi har vagnar med mindre eller större hjul, de med ett lättare chassi och andra som är byggda för tuffa tag och som klarar både terräng och snö. Vi har även en shoppingvagn som kan dras i trappor. Våra shoppingvagnar håller hög kvalitet och är tillverkade för att hålla länge. När det gäller kassarna så har vi många färger och mönster att välja på. Köp din shoppingvagn här. Vi har shoppingvagnen som fått bäst i test från Testfakta

 

Visar alla 25 resultat

 • Rea!
  Nyhet!

  Cavalet Dramaten Ergo Lila Ergonomisk

  690 kr
 • Rea!

  Puccini Shoppingvagn Trolley Dramatenvagn

  999 kr
 • Rea! Cavalet shoppingvagn petrol blue

  Cavalet Dramaten Ergo Petrol Blue Ergonomisk

  690 kr
 • Rea! Svart shoppingvagn dramatenvagn dragvagn

  Cavalet Dramaten Ergo Svart Ergonomisk

  690 kr
 • Epic CityXShopper Evolution Shoppingvagn 2,0 Sparrow grey

  979 kr
 • Rea!

  Cavalet Smartshopper DLX Shoppingvagn Svart – Kylväska

  1045 kr
 • Rea! Shppingvagn-Dramaten Beige

  Cavalet Dramaten Ergo Beige Ergonomisk

  690 kr
 • Rea! Shoppingvagn grön dramaten

  Cavalet Dramaten Ergo Grön Ergonomisk

  690 kr
 • Rea!

  Puccini Liten Shoppingvagn – Dramatenvagn

  499 kr
 • Rea!

  Puccini Shoppingvagn Dramatenkärra

  499 kr
 • EPIC CityX Classic Svart Shoppingvagn

  579 kr
 • EPIC Shoppingvagn Classic Röd

  579 kr
 • Shoppingvagn Rolser 4L- 4 hjul Vikbart chassi – 12 färger

  1679 kr
 • Shoppingvagn Rolser 2L – 2 hjul Vikbar 43lit

  1499 kr
 • Shoppingvagn Rolser 2LRSG Extra stora hjul -12 färger

  1799 kr
 • Trappklättrare Shoppingvagn Rolser 6L – Vikbart chassi

  1799 kr
 • Shoppingvagn Rolser Joy – Lägre variant 32lit

  899 kr
 • Shoppingvagn NR 1 ROLSER JOY 40lit – 10 olika färger

  899 kr
 • Epic CityXShopper Evolution Shoppingvagn 2,0 Svart

  979 kr
 • Epic CityXShopper Ergo Shoppingvagn Grå – Silver Ergonomisk

  679 kr
 • Epic CityXShopper Ergo Shoppingvagn Blå – Navy Ergonomisk

  679 kr
 • EPIC Shoppingvagn City Ergo Leopard Ergonomisk

  679 kr
 • EPIC Shoppingvagn City Ergo Zebra Ergonomisk

  679 kr
 • Epic CityXShopper Ergo Shoppingvagn Vinröd Ergonomisk

  679 kr
 • Epic CityXShopper Ergo Shoppingvagn Ergonomisk Svart – Black

  679 kr

Mångasidiga Shoppingvagnar

På Incase Innovation hittar du en shoppingvagn för dina behov. Välj bland olika färger och modeller och hitta den som funkar bäst för dig. Vi har shoppingvagnar som fungerar för olika typer av underlag och håller för väder och vind. En utmärkt alternativ till den traditionella väskan.

Kärt föremål har många namn. Shoppingvagnen, eller som den i folkmun även kallas för, dra-matenvagn eller dramaten är en vagn för dig som vill dra istället för att bära. Den är en vardagshjälte och ser till att du kan ta med dig mycket på ett smidigt sätt.

Hitta shoppingvagnar stora hjul

Dessa shoppingvagnar är otroligt praktiska att ta med sig till affären och du transporterar lätt och smidigt allt från matkassar till tunga föremål. Shoppingvagnar tar liten plats och kan enkelt fällas ihop och placeras i bagageutrymmet i din bil eller ställas undan diskret i ett klädskåp. 

I sortimentet finner du shoppingvagnar stora hjul för tuffare terräng som exempelvis snötäckta trottoarer och grusvägar. Våra dramatenvagnar finns även med mindre hjul vilka är mer anpassade till att dras på plan mark utan utmanande underlag eller väderlekar. 

Även själva chassi på vagnarna varierar beroende på vad de ska användas till. Det finns de med ett lättare chassi och de som är byggda för att tåla mera tuffare tag. När du ska välja chassi utgår du från dina behov och vad shoppingvagnen främsta användningsområde ska vara. Vet du med dig själv att du gärna promenerar till och från mataffären under de snöfria månaderna så är en shoppingvagn med mindre hjul och ett lättare chassi att föredra. 

Brukar du gå oavsett väder eller använder du din shoppingvagn mer mångsidigt och placerar andra tyngre föremål i den kanske du behöver välja en modell som har större hjul och ett tåligare chassi.

Shoppingvagnar för alla

Det finns en shoppingvagn för alla. Oavsett om du är ung eller gammal kan du hitta en som faller dig i smaken. Hos oss finner du shoppingvagnar i många olika färger och mönster. Det gör din shoppingvagn mer personlig och du kan även känna dig uppdaterad med mer trendiga färger eller ha en mer tidlös stil. Matcha din stil i övrigt så blir den en praktisk accessoar när du behöver frakta mycket och på ett lättare sätt.

Dramaten väskan är ett utmärkt komplement för att underlätta din vardag. Du behöver inte längre oroa dig över att slita ut axlar och rygg genom att bära tungt. Ta med dina prylar på hjul istället och låt någon av våra shoppingvagnar utföra det tyngre arbetet.

 Flera av våra shoppingvagnar har ergonomiskt utformade handtag som gör det lättare för dig att hålla och dra i vagnen. Det finns ställbart stöd som gör att din shoppingvagn står stadigt vid i-och urlastning. Du behöver inte vara orolig över att den ska tippa.

Vi har bäst i test shoppingvagnar

Vi tror på att väskor med hög hållbarhet därför vill vi  leverera produkter som andas kvalitet och som har en känsla för det lilla extra. Vi erbjuder shoppingvagnar från flera kända märken. Som ett kvitto på att våra produkter håller vad det lovar har vi plockat in testvinnaren Rolser RG som fick bäst-i-test när Testfakta provkörde flera shoppingvagnar och utsatte dem för flera svåra tester. 

Utifrån förvalda testparametrar som mätte hanterbarhet, kvalitet och uthållighet, konstruktion och detaljer samt förmåga att stå emot vatten utsågs en klar vinnare i testet. Med sin stabila utformning, känsla för detaljer och generöst lastutrymme kunde kammade Rolser RG hem förstaplatsen. Andra shoppingvagnar som fick bra omdömen i testerna var från Epic och Cavalet.

Kontakta oss

Vi arbetar ständigt för att du som kund ska bli nöjd med dina produkter. Du är välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om våra produkter eller har andra frågor som rör vårt sortiment eller din beställning.

 

.