Ursäkta röran här under varumärket Samsonite. Sidan är under rekonstruktion men alla produkter finns i butiken.

Allt sedan Samsonite grundades 1910 har dom tillverkat väskor och resväskor av hög kvalitet som är gjorda för att hålla länge och för att möta resenärernas behov över hela världen. Samsonite är ledande inom väskbranschen med stort sortiment av resväskor när det gäller användning av nya material, sin kvalité, skapandet av ikonisk design och kontinuerlig förbättring av komforten. Längs vägen har Samsonite varit först på plats med många nyheter som alla är grundade i traditionen av innovation. Vi på incaseinnovation.se har ett stort utbud av Samsonite resväskor av dom lite dyrare och exklusivare modellerna där allt är lyx och lite extra allt. Senaste åren har Samsonite produkter som är gjorda på PET-Recycling (återvunnet) material i både resväskor, ryggsäckar och datorväskor. Samsonite har 3-10 års garanti på resväskorna, global garanti över hela världen. Alla resväskor vi säljer från Samsonite har TSA-kombinationslås för din trygghet i de länder som kräver det. Business kabinväskor med 2 eller 4 hjul till dig som vill resa lätt och bekvämt med Samsonite.

UPPTÄCK MAGNUM ECO: TILLVERKAD I EUROPA AV ÅTERVUNNET PLASTAVFALL

Visar 1–48 av 169 resultat

Samsonite har länge varit synonymt med högkvalitativa resväskor och reseutrustning, och deras engagemang för innovation, hållbarhet och designexcellens är uppenbart i deras senaste produkterbjudanden. Grundat 1910, har företaget en lång historia av att föra samman robusthet och pålitlighet med stil och funktionalitet, vilket gör det till ett föredraget val för resenärer över hela världen.

Innovativa Material och Hållbarhet

Samsonite tar ett stort steg framåt i hållbarhetsfrågor genom att introducera produkter tillverkade av återvunnet material, såsom PET-flaskor och yoghurtbägare. Denna innovation understryker företagets åtagande att minska miljöpåverkan och främja cirkulär ekonomi inom reseindustrin. Genom att använda PET-Recycling material i deras resväskor, ryggsäckar och datorväskor, erbjuder Samsonite en miljövänligare reselösning utan att kompromissa med produktens kvalitet eller hållbarhet.

Magnum ECO och Essens – Hållbara Resväskor

Magnum ECO och Essens-serierna är framstående exempel på Samsonites innovation inom hållbara resväskor. Tillverkade i Europa av återvunnet plastavfall, är dessa resväskor inte bara ett praktiskt val för resenären men också ett miljömedvetet. Tillgängliga i flera storlekar och färger inspirerade av naturen, erbjuder dessa kollektioner en personlig och hållbar reseupplevelse.

Proxis och Roxkin™ Teknologi

Proxis-serien, med det yttre skalet tillverkat av Roxkin™, ett material känd för sin stötmotståndskraft och hållbarhet, representerar nästa nivå av innovation inom resväskindustrin. Roxkin™’s flerskiktade konstruktion bidrar till en långvarig användning och dess fullständiga återvinningsbarhet understryker ytterligare Samsonites åtagande för miljön.

Samsonite Selection Kollektion

Exklusiviteten hos Samsonite Selection kollektionen, som erbjuds av få e-handlare, visar på företagets förmåga att tillhandahålla unika och högkvalitativa resealternativ för de mest kräsna kunderna. Med över 30 års erfarenhet i branschen, förstår Samsonite behoven hos moderna resenärer och strävar ständigt efter att erbjuda produkter som överträffar förväntningarna.

TSA-kombinationslås och Global Garanti

Samsonites åtagande för resenärernas trygghet och bekvämlighet reflekteras i deras inkludering av TSA-kombinationslås på alla resväskor, vilket säkerställer säkerhet i de länder som kräver det. Dessutom erbjuder Samsonite en omfattande global garanti, vilket ger ytterligare trygghet för kunderna.

Sammanfattningsvis representerar Samsonite en perfekt kombination av tradition och innovation, hållbarhet och design. Genom kontinuerlig utveckling och åtagande för miljön sätter Samsonite en ny standard inom reseindustrin, vilket gör dem till ett idealiskt val för den medvetna och stiliga resenären.