PARAPLYER

Här finner du snygga praktiska paraplyer av högsta kvalité, Vi har allt från långa, korta och automatic paraplyer i olika färger och motiv.

Vi har paraplyer som klara vind hastigheter upp till 150km/h. Av vårt sorta sortiment på paraplyer från Samsonite, Doppler, Doppler Manufaktur, Bugatti, Knirps och Derby.

Vi har även super lätt paraply från 99 gram (Zero), smidiga små slimmade paraplyer som du lätt får plats med i handväskan.

Du som är trött på att paraplyerna går sönder så fort det blåser ute så finner du paraplyer som tål mycket vind och håller när det blåser ute.
incaseinnovation.se

 

Visar alla 17 resultat

 • Paraplyer ROKA London Waterloo Nylon Automat

  379 kr
 • Knirps Paraply Automat, Svart

  449 kr
 • Knirps Paraply Extra stort

  799 kr
 • Knirps Paraply

  649 kr
 • Knirps Paraply Mini slim

  449 kr
 • Knirps Paraply Litet manuellt Grå Lila blommor

  549 kr
 • Knirps Paraply Litet manuellt Taupe

  549 kr
 • Knirps Paraply Litet manuellt Svart

  549 kr
 • Knirps Paraply Litet manuellt Svart

  549 kr
 • Knirps Paraply Litet manuellt Blå mönstrad

  549 kr
 • Tillfälligt slut!

  Knirps Paraply Medium automatiskt

  699 kr
 • Knirps Paraply Medium automatiskt

  699 kr
 • Knirps Paraply Medium automatiskt taupe

  699 kr
 • Knirps Paraply Medium automatiskt Beige

  699 kr
 • Knirps Paraply Medium automatiskt 98 cm

  699 kr
 • Knirps Paraply Medium automatiskt

  699 kr
 • Knirps Paraply standard T010

  429 kr

Investera i paraplyer med kvalitet och stil

Det är praktiskt med paraplyer och håller dig beredd på vädrets nycker. En del paraplyer har den fördelen att de är små och behändiga och kan smidigt få plats i en väska. Andra paraplyer är mer eleganta där betoning på estetiskt uttryck är central. Vissa paraplyer är avsedda för specifika händelser i livet och ska då kombinera alla de praktiska aspekterna men samtidigt behålla stilen.

För att göra det enkelt för dig har vi ett sortiment av paraplyer som andas kvalite med en klassisk siluett som gör att de håller år efter år oavsett vilka trenderna är. Vi har laddat upp med kända märken som Doppler och Knirps som i decennier levererat paraplyer av hög kvalitet. 

Hållbarhet och traditionella paraplyer

Som familjeägt företag har Doppler tillverkat sina paraplyer sedan 1948 och har en lång och gedigen kompetens. Det är därför inte så konstigt varför de är en av de främsta i sin bransch. Paraplyer från Doppler andas kvalitet och hållbarhet. Tillverkningen är förlagd i Österrike och erbjuder sina produkter i ett 40-tal länder.

Knirps har gjort sig välkända för sin simpla, men ögonfallande logotyp i form av en röd punkt. Det går inte att ta miste om att du håller ett paraply från Knirps i din hand. Efter 90 år på marknaden så vet de hur man tillverkar och designar paraplyer som håller standarden för vädrets makter.

Beroende på användningsområde så ser paraplyer olika ut. En del är långa, andra korta. Det finns paraplyer med skydd som är små och andra som är stora. Både Doppler och Knirps paraplyer finns i flera lekfulla utföranden. Med geometriska mönster och trendiga färger kan du sticka ut från mängden, eller satsa på de mest tidlösa varianten, det är du som väljer .

Paraplyer som ligger tekniskt i framkant

När du köper ett paraply vill du bli garanterad att de håller för regn och blåst. Som återförsäljare till två av världens ledande paraply tillverkare ligger betoningen på högkvalitativa produkter. 

Paraplyer från Doppler och Knirps ligger tekniskt i framkant med en kombination av kraftiga ramar av lätta material som tål blåst och vindhastigheter mellan 100 till 150 km/h. Dessa paraplyer har i regel kortare skaft för att kunna klara av extrema väderförhållanden, men inte alla, så håll utkik efter det paraply som passar dig.

En del av dem är paraplyer i fickformat och kan smidigt bäras med i handväskan eller ryggsäcken. Du hittar även paraplyer med automatisk uppfällningsfunktion där du med ett enkelt knapptryck fäller ut ditt paraply.

Materialval för paraplyskydd

Paraplyer hos oss bestå av tåliga och slitstarka material för att klara av påfrestningar och långsiktigt användande. Vi vill erbjuda dig produkter som gör dig nöjd både nu och i framtiden. Flera av ramarna är gjorda i en kombination av aluminium, glasfiber och stål vilket gör dem starka. Det motverkar även risken för att paraplyer fälls bakåt vid vind.,

Till det skyddande höljet, det tyg som paraplyer bekläs i,  kan bestå av olika typer av syntetiska material. Syntetiska material har fördelarna i att bibehålla en lätt vikt samtidigt som paraplyer står emot fukt mycket väl. Du kan vara säker på att det skyddar oavsett om det är ett lättare sommarregn eller ett kraftigt höstrusk som faller.

De syntetiska material som paraplyer täcks av är polyester, mesh och pongee. Pongee är ett material som vävs av fina trådar och där man kan få fram olika karaktärer i tyget. Det gör det både vackert att se på, men besitter även egenskaper som gör det mer tåligt än vanliga polyestertyger Paraplyer som skyddas av pongee tyg är vattentäta och torkar snabbt.

Vackra paraplyer för bröllop

I vår serie av bröllops paraplyer finner du ett omfattande sortiment där du har möjlighet att genomföra ditt bröllop med stil och elegans. Paraplyer för bröllop är i klassiska och tidlösa snitt där färgen på tyget varierar för att kunna matcha övriga färgtoner och gör det lilla extra.

Den rejäla, men lätta stål paraplyramen gör att paraplyerna tål kraftig blåst och regn. Långa och eleganta paraplyer fungerar utmärkt som en accessoar på bröllopsdagen. De kommer i olika storlekar med allt från små paraplyer till stora modeller. Välj utföranden som andas exklusivitet eller varför inte satsa på mera traditionella snitt? Här finns någonting som passar just ditt tillfälle.

Välkommen att kontakta oss!

Vill du beställa större partier? Kanske vill du ha din företagslogga på paraplyer? Inga problem, det fixar vi. När du vill beställa ett större parti paraplyer och prägla dem med din logga så kan du enkelt och smidigt maila oss för en offert. Vi ser till att möta dina behov.

Har du några övriga frågor är du också varmt välkommen att ta kontakt med oss via mail eller telefonnummer. Du hittar kontaktuppgifterna under fliken “kontakta oss”.