Mellanstor Resväska – Delsey Montmartre Air 2.0 Expanderbar

2599 kr

Delsey Montmartre Air 68 cm är den perfekta mellanstora resväskan för alla dina resor, där kombinationen av lättvikt, hållbarhet och smarta funktioner står i centrum. Denna expanderbara mjuka tyg resväska är inte bara praktisk och smidig att ha med på resan, utan också designad för att hålla din packning snygg och ren tack vare dess avtagbara och tvättbara inredning. Här är varför Delsey Montmartre Air 2.0 bör vara ditt första val för resväskor, Montmartre Air 2.0 väger endast otroliga 2,9 kg tack vare sin tillverkning i starkt polyester. Detta gör väskan till ett utmärkt val för den som söker en lätt resväska utan att kompromissa med hållbarheten. Väskan är utrustad med packningsband i både botten och topplock, vilket säkerställer att dina tillhörigheter hålls på plats under resan. Detta, tillsammans med de olika facken, gör packningen organiserad och tillgänglig. Det avtagbara och tvättbara fodret är en banbrytande funktion som gör det enkelt att hålla din väska ren. Att kunna tvätta fodret i 30° är en ovärderlig fördel för de som vill försäkra sig om att deras väska är fri från smuts och bakterier. Väskan är utrustad med ett tresiffrigt TSA-kodlås, vilket ger dig säkerhet under resans gång. Detta lås är godkänt av Transport Security Administration (TSA), vilket betyder att tullverket kan öppna din väska med en speciell nyckel om det behövs, utan att skada låset eller väskan. Det lätt justerbara teleskophandtaget tillsammans med de fyra lättrullande hjulen garanterar en smidig hantering och stabilitet, oavsett om du är på flygplatsen, tågstationen, eller utforskar stadens gator. Delsey Montmartre kombinerar fransk elegans med praktiska detaljer. Den snygga designen kompletteras av smarta funktioner som gör din resa så bekymmersfri som möjligt. Med en generös 5-års garanti står Delsey bakom kvaliteten på Montmartre Air 2.0, vilket ger dig extra sinnesfrid när du investerar i denna resväska. Om du letar efter en resväska som balanserar mellan stil, funktionalitet och hållbarhet, är Delsey Montmartre Air 68 cm det självklara valet. Den är designad för att uppfylla behoven hos moderna resenärer som värdesätter kvalitet och komfort på sina resor.

  • Material: 100% RPET 600 DENIER POLYESTER
  • Färg: Svart-Black
  • Volym: 79 L
  • Vikt: 2,9 kg
  • Mått: 68x43x29-31 cm
  • Art.nr: 00235281900

Information

Upptäck den revolutionerande MONTMARTRE AIR 2.0 från DELSEY, en resväska som kombinerar exceptionell design med hållbar innovation för den moderna resenären. Med sina fyra helt tysta dubbla hjul, som erbjuder rörelsefrihet i alla riktningar, gör MONTMARTRE AIR 2.0 din resa genom världens flygplatser till en ren njutning. Denna resväska lovar inte bara en problemfri förflyttning men är också utrustad med ett avtagbart och tvättbart invändigt foder, så att din väska alltid kan hållas ren och fräsch.

Hos DELSEY är engagemanget för hållbar utveckling mer än bara ord; det är en grundläggande del av vår identitet. Vi står inför miljöutmaningar med en beslutsamhet att minska vårt ekologiska fotavtryck och avfall genom att integrera hållbarhet och innovation. Genom vårt DELSEY PLANET-program engagerar vi oss för att skapa produkter som inte bara tjänar våra kunder utan också vår planet. En av dessa innovationer är vår nya linje av bagage tillverkat av rPET, ett hållbart material framställt av helt återvunna plastflaskor, med varje resväska bestående av 21 återanvända flaskor. Detta visar vårt åtagande att resa ansvarsfullt och med respekt för miljön.

Säkerhet är en annan hörnsten i DELSEYs designfilosofi. Våra MONTMARTRE AIR 2.0 resväskor är utrustade med ett TSA-kombinationslås, placerat optimalt för enkel åtkomst samtidigt som det tillåter tullmyndigheter att utföra kontroller utan att orsaka skada. SECURITECH® 2, vårt patenterade dragkedjesystem, erbjuder trippelt skydd jämfört med traditionella dragkedjor, vilket minimerar risken för inbrott och ger dig ökad sinnesro.

Flexibiliteten i packningen är ytterligare en fördel med MONTMARTRE AIR 2.0. Vår unika expanderteknik gör det möjligt att öka packningsutrymmet när du behöver det mest, perfekt för de där extra inköpen under semestern.

Om du letar efter en resväska som balanserar mellan elegans, funktion och hållbarhetsåtaganden, är MONTMARTRE AIR 2.0 från DELSEY det självklara valet. Med en generös 5-års garanti och en design som speglar både modernitet och ansvar, är vi stolta över att erbjuda en resväska som uppfyller dagens resebehov samtidigt som vi bygger en bättre morgondag. Res med DELSEY – där innovation möter hållbarhet.

recensioner

Bli först med att recensera ”Mellanstor Resväska – Delsey Montmartre Air 2.0 Expanderbar”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *